Scrub it off

Denne artikkelen er kopiert fra min gamle blogg, www.bellis.blogg.no. Synes disse produktene er herlige, så poster anmeldelsen av dem her på Filippa Fab også. :-)


For en god stund siden hadde fikk jeg en flott pakke i posten fra MakeStyleshop; innholdet var produkter fra Glo Minerals/Glo Spa. Herlig! It really made my day, for å si det på godt norsk. Produktene hvertfall bra ut, men hvordan fungerte de egentlig? Les videre om du vil høre dommen...

dsc0211
Produktene fra Makestyleshop jeg fikk tilsendt var en mykgjørende saltskrubb, leppebalsam og leppeskrubb.

Smoothing Salt Scrub
Da jeg så denne skrubben kjente jeg at jeg begynte å klø i fingrene etter å prøve den. Stort verre ble det heller ikke da jeg åpnet lokket; en deilig lukt av saltvann, blandet med lavendelmint seg ut av krukken og inn i mine søte små nesebor.

Lovord:
"-
Dead Sea Salts: Utmerket for å trekke ut giftstoffer, helbrede og renser huden, mens forsiktig fjerne uønskede hud fra epidermis.
-Drue Seed Olje: Fuktighetsinnhold rik og nærende med antioksidantegenskaper fordeler.
-Wheat Germ Oil: Svært emollient og fungerer som en utmerket antioksidant.
-Lavendel Olje: En av de nyttigste og mest essensielle oljer benyttes for sin anti-inflammatorisk, anti-bakteriell, helbredende og lindrende fordeler hudpleie.
-Lavendel er også nyttig å slappe av og roe sansene.
-Peppermynte Olje: Excellent antiseptisk fordeler, stimulerer blodsirkulasjonen og er forfriskende og kjøling til huden.
 -Dead Sea salter er ideelle til topically exfoliate huden i tillegg til å være svært healing og rensing.
-Nærende botaniske oljer reparere tørr hud og utbre næring og hydration i huden. Terapeutiske essensielle oljer helbrede og stimulerer huden mens forfriskende sansene."

Sara mener:
Denne skrubben er kjempedeilig! Om den holder alt den lover er jeg ikke sikker på, med tanke på utrensning av huden også videre, men huden blir etterlatt silkemyk og smidig - akkurat som det loves. Konsistensen på skrubben er veldig grov, med mye salt som gir en følelse av at man blir ordentlig skrubbet. Lukten er god og minner om en forfriskende dag på stranden. Denne er absolutt å anbefale.

Lip Conditioner
Lipgloss-tuben ser ikke ekstremt spennende ut, men det er vel heller ikke meningen. Når jeg tar av korken og snuser på tuppen av tuben, merker jeg en frisk sitrusduft. Dette lover godt.

Lovord:
"
Reparerer tørre lepper. Lukter godt! Inneholder botaniske oljer som gir smidige og glatte lepper.
-Sweet Almond Olje: Mykgjørende og svært emollient. Legg enkelt på huden og tilfører fuktighet.
-Vitamin E: Fukter huden innenfra, reduserer trans-epidermal vanntap, og hjelper dermed på bedre utseende og dehydrert hud og fungerer som en utmerket antioksidant.
-Shea Butter: Fuktighetsinnhold rike beskytter huden fra dehydration og gjenoppretter hudens suppleness. Avocado Oil: Myjgjørende, nærende, healing, og lett absorberes å gi overlegen fuktighet.
Inneholder vitaminene B-2, D, A, E, K, og kalium. Fordeler nærende oljer og Sheasmør arbeidet umiddelbart bløtgjørende, beskytter og reparerer leppene. Denne leppebalsamen er mer enn bare en leppe balsam. Utformingen tilfører fuktighet og nærer lepper mens den beskytter dem fra miljømessige elementer."

Sara mener:
Ser ut som en helt vanlig lipgloss fra H&M, men den er mer enn som så. Fargen er helt blank, ergo ingen farge. Ofte har leppebalsamer en tendens til å bli veldig seige og klissete, men det er ikke denne. Den kjennes veldig god og mykjgørende på leppene, samt veldig frisk. Minus for at den ikke smaker som den lukter. Isåfall kunne jeg spist den opp!

Lip Exfolating
Lekkert etui som får leppeskrubben til å se proff ut er pluss. Jeg har aldri prøvd å skrubbe leppene skikkelig før, så dette gleder jeg meg til å teste ut.

Lovord:
"
Glo Spa Lip Exfolating. Scrub dine lepper med lip exfolation fra Glo Spa og få glatte og flotte lepper"

Sara mener:
Og sminkepungens nye midtpunkt: damtidamt.....: Lip Exfolating! Aldri har leppene mine vært så myke og ikke-tørre. Konsistensen på stiften er kornete,og i likhet med saltskrubben, kjenner man at huden skrubbes ordentlig. Om det skulle være noe minus måtte det være at den går litt i oppløsning hvis du påfører den for "hardt" mot leppene.


Good night, og løp og kjøp disse produktene på www.makestyleshop.no! De er verdt hvert eneste øre. Eller krone.

Kommentarer:
Postet av: MARIA M

kanskje jeg burde kjøpe de da:)

21.jul.2009 @ 22:09
URL: http://mariameland.blogg.no
Postet av: tinawj

Tusen takk, jeg har laget det selv ja :)
Likte dit også :)

22.jul.2009 @ 16:07
URL: http://tinawj.blogg.no
Postet av: camillaaaaa

du har fin blogg :o

25.jul.2009 @ 22:34
URL: http://sputnix.blogg.no

Legg igjen en fiffig kommentar, spør et spicy spørsmål - du bestemmer...:

Ditt navn
Kryss av her om du er lat.

E-post (greit om du ønsker svar på mail):

URL (greit om du vil at jeg skal se bloggen din):

Plass til å skrive:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10209325