Potter begynner å bli litt harry

Til tross for utallige våkennetter og generelt dårlig søvn de siste ukene, bestilte jeg meg billetter til Harry Potter-premieren som gikk av stabelen ganske omtrentelig klokken 00.05 fredag 17.juli (ergo natt til 17.juli). Det samme gjorde jeg i fjor, på den forrige Potter-premieren, men lot øyelokkene klappe igjen i løpet av de første 20 minuttene av filmen.
Denne gangen var jeg våken hele tiden! Det er i seg selv en liten seier for meg, men det som videre kan tas opp til diskusjon er hvorvidt det faktisk var verdt å ofre nok en skjønnhetssøvn for å se Harry Potter liksom. For å si det slik; det var ikke selve spenningen i filmen som holdt meg våken. De siste 24 timene før jeg entret kinosalen hadde jeg sørget for å få tilstrekkelig med koffeininsemering, og kanskje litt mer enn nødvendig. I tillegg hev jeg innpå med to søte små blikkbokser Burn like før filmen begynte. Dette var nok særdeles lurt, for jeg kan lett si at hadde det ikke vært for koffeinoverdose, hadde jeg garantert sovnet i løpet av filmen.

Selve filmen var kjedelig. Da snakker jeg om plottet, om handlingen. Utrolig kjip slutt. Daniel Radcliff var ikke abnormalt imponerende, spør du meg, og når han heller ikke er særlig kjekk, er det ingenting som "løfter" prestasjonen hans. (Sorry Radcliff, dette var rent objektivt, og ikke ment som personangrep.)
Skal vi fokusere på noe av det som faktisk var bra med filmen, vil jeg trekke frem de sinnsyke lyd- og bildeeffektene. Sinnsykt bra.
172665601b78818fcf6
Det er ikke det at det er så godt. Jeg bare liker å holde posen med alle de forskjellige, fargerike gelebønnene i hånden og lukte på dem.

La meg oppsummere i korte drag;
+ Bra animasjonseffekter, genial lyssetting, vakre bilder, bra lyd.
- Booring slutt, kjedelig avsløring av "Halvblodsprinsen", fritt for kjekke trollmenn. Verst av alt var at de ikke solgte Sjokoladefrosker og Jelly Beans på kinoen.


Kommentarer:
Postet av: Alina

SV: Ja, de var nydelige;)

20.jul.2009 @ 00:04
URL: http://alinastokkan.blogg.no
Postet av: madelenm

hm. jeg er vel egentlig uenig med deg. selvom noe er kjedelig. ble jo litt skuffet, i og med at boken er sinnsykt bra. men jeg synes likevel filmen var bra.. :) og det sier jeg ikke fordi jeg er en fjortizz jente som digger radcliff. jeg liker nemlig bare han som harry potter, egentlig:)

20.jul.2009 @ 00:31
Postet av: Silje Elisabeth

SV: tusen takk for det!
Elsker Jelly Beans! :)
Kul header!

20.jul.2009 @ 23:49
URL: http://whateverhappens.blogg.no

Legg igjen en fiffig kommentar, spør et spicy spørsmål - du bestemmer...:

Ditt navn
Kryss av her om du er lat.

E-post (greit om du ønsker svar på mail):

URL (greit om du vil at jeg skal se bloggen din):

Plass til å skrive:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/10157811